2014. február 6., csütörtök

Kukorka alkotott update + A hét Best Of Hülyeségi by Ashley and Kukorka

Nah szóval helló mindenkinek! Most én (Kukorka) jelentkezem (sajna nem résszel, de már készen van), de hogy ne unatkozzatok addig és hogy kapjatok valami életjelet is.
Nem is felvágás lenne a célja csak az egyik szombat délutánon unatkoztam és gondoltam egye fene rajzoljunk. Aztán eszembe jutott a blog és mondom akkor rajzoljunk egy kicsit a blog témájában.
És voálá:
 Szóval ez itt lenne egy Carter. Én elképzelésem szerint valahogy így nézhet ki, bár véleményen szerint az Ankh medálja elég picire sikeredett.


Aztán lenne egy Jev-em is. Én mindig így képzelem el őt, bár ezt az írásaimban nem lehet jól visszakapni.
Szóval csak ennyit szerettem volna megosztani veletek, viszont Ashleyvel megbeszéltem és ezeket muszáj megosztanom veletek.

Na, nekünk nagyon fontos a blog és rengeteget szoktunk agyalni jobbnál jobb és újabb ötletekért. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy legyen pár tényleg orbitálisan nagy hülyeségünk.
Korábban azon tanakodtunk Ashleyvel milyenek lennénk mi Védelmezőként... Nos rájöttünk mi lennénk a Védelmező társadalom szégyenei.
Sorolnám az okokat:
- Kukorkát kétszer is lehagyják a teremkörökben, míg Ashley halál komolyan cucc nélkül röhög tesin,
- Kukorka nem szeret és fél is olyan dolgokat csinálni, amin fejjel lefelé kell lenni (kézenállás, fejenállás, bukfenc stb.), meg persze tönkre is megy a haja,
- angol órán csak azt hallani felőlünk: DE ÍRJÁÁÁL MÁÁÁÁR!!!,
- letojva a tanárt és mindenki mást óra közepén fogjuk magunkat lecsapva az aktuálisan olvasott könyvünket és elkezdünk olvasni (jelen esetben a Da Vinci-kód és a Gyűrűk Ura),
- szerintünk a templomos lovagok a föld alatt éltek, mind a vakondok,
- "Csókolóm vakond!"-al köszönünk a tanárnak,
- fegyelmetlenek vagyunk az órákon,
- és lusták lennénk harcolni a gonosz ellen.

Röviden úgy ennyi lenne :DD Remélem hamarosan a részt is hozzuk... És visszajelzést is várok a rajzaimra, mind arra, hogy mennyire hülyék vagyunk Ashleyvel. Természetesen nem jelzem elégszer mondani, ott oldalt lent van a Chat box, szóval, akinek nincs profilja itt a Google+-on, vagy nem akar csinálni az semmi erőfeszítés nélkül tud jelezni, ha akar. Kérdezhet is, ha szeretne vagy bármit csinálhat (akár lelki problémát is meghallgatjuk), csak jelezzetek kérlek!
Nah puszi, majd jövünk: Ashley & Kukorka xoxo

1 megjegyzés:

  1. Nos, először is: nagyon baba lett a rajzod, és el sem hiszem, hogy ilyen jó! Bár már tudtam, hogy jól rajzolsz, abból, amit eddig mutattál :3 A többihez pedig már őszintén no comment :D

    VálaszTörlés