2013. november 1., péntek

Halloween-i külön rész.

Nagyon sokat késett a rész ezért gondoltam írok ide egy kicsi Halloween alkalmából ami számomra a legszentebb ünnep a világon.  Szerettem volna ha a guardian beli Halloween akkora jön ki mint ami a való világban van de hát ezt már cseszhetem. Na mindegy. Ez a rész amolyan előzetes féle ezért akkor sem történik semmi ha nem olvassátok el.

??? szemszöge:
- Ott van. - suttogta a mellettem álló lány. - Honnan tudtad hogy eljön?
- Pszt! - intettem neki jelezve hogy ha még hangosabban beszél meghallja. - Megérzés. Elég régóta figyelem már.
- Biztos vagy benne hogy sikerülni fog?
- Ezért hoztalak ide! Ha nem sikerül az már a te lelkeden szárad! - jelentettem ki erélyesen ezzel igyekezve a tudtára adni hogy ha nem sikerül és nem a célpontunk végez vele akkor én fogok!
- Meg fog ölni minket ugye? - suttogta reszkető hangon a lány.
- Csak ha elrontod! De már minden készen áll! Vagy várj! Ugye elhoztad a testet? - mire a lány bólint és a hátunk mögé mutat. Mögöttem egy hosszú fekete hhajú lány hullája fekszik akit anno elég jól ismertem. Alig állom meg hogy felkuncugjak. Milyen naiv kis lány is volt. Ha aznap nem hallgat rám még mindig élne. De akkor ezt a tervet is cseszhetném.
- Mondd csak...Biztos jó ötlet volt elhozni azt a kardot? - mutatott a tokjába csúsztatott kardra amely 2 másodpercnél tovább nem nagyon tűri az érintésem. Ezek a kardok különlegesek. Minden kard markolatába bele van vésve egy vezetéknév, a kard pedig csak azt ismeri el mestereként akinek a neve megegyezik a markolatán lévővel. A jobb oldalamra csatolt kard az enyém. A bal oldalamon lévőt...neki szánom!
- Igen! Nem lenne valami igazságos ha úgy támadnánk rá hogy nincs nála fegyver!
-Mióta vagy te ilyen becsületes? - nézett rám érdeklődve a lány.
- Mióta róla van szó!

Kíváncsi vagyok rájöttök-e kinek a szemszöge ez ( bár nem hiszem hogy olyan nehéz kitalálni ) illetve hogy kicsoda az a hulla. :P Hehe végre visszatérhetek horrorisztikus művészetemhez!

Ashley
Ja és aki nem látta: LEJJEBB OTT VAN A RÉSZ!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése