2015. április 3., péntek

Tavaszi szüneti helyzet jelentés (▽◕ ᴥ ◕▽)

Sziasztok!
Először nem tudom, hogy ma még sikerül részt alkotni (semmi időm nem volt írni), de megpróbálkozom vele. És lenne egy csomó kérdésem hozzátok!

Az első hogy a dizájnnal kapcsolatban lenne, hogy szerintetek kéne rajta változtatni valamit? (értem a betűtípusra, betűméret, fejléc, háttér, színösszeállítások) Kíváncsi lenne nektek mi tetszene, amit szívesen látnátok ha feljösztök.

A másik kérdésem pedig az adatbázissal kapcsolatban lenne. Arra lennék kíváncsi hogy ti hogyan képzeltétek el a szereplőket akiket megalkottunk (aki új nálunk az lemaradt arról, hogy eredetileg ketten írtuk ezt a blogot). Ha egy film lenne ti milyen színészeket választanátok? És hogy ti mennyire értetek velem egyet az adatbázisban szereplő színészek/színésznők választásával (kivétel Conor Franta, mert ő youtuber ( ^▽^) )

A harmadik kérdés pedig nem is kérdés akar lenni, hanem ledöbbenés. Alig 10 perce felmegyek bloggerre és nézem az oldalmegtekintéseket. És az elmúlt két napban Magyarországból és Oroszországból nézték meg az oldalt. És több külföldi országgal is találkoztam már az oldal megtekintéseknél. Jó mondjuk akár véletlenek is lehetnek, de nem vagyok benne biztos hogy valaki az oroszoknál feldobná a guardiönt (ha figyelembe vesszük a ciril írásmódjukat).Mondjuk amikor Szlovákiából és Romániából nézik vagy 20-an akkor el is hiszem, mert ott tényleg élnek magyarok.
Szóval végül is kérdésem csak annyi lenne, hogy tényleg ott ennyi helyen ott vagytok, vagy csak én vagyok paranoiás és a védelmezők az ország minden pontjáról megfigyelnek nehogy valami olyasmit mondjak. ヽ( ˃ ヮ˂)ノ Esetleg kíváncsiak a jövőjükre, hogy a kiválasztott mit fog tenni.

A negyedik kérdésem pedig az lenne, hogy eddig hogy telik a szünet? Mert ha jól tudom mindenhol szerda volt az utolsó nap (tisztelet a kivételnek, és respect azoknak akik dolgoznak vagy még suliban vannak). Remélem mindenkinek jól telik, sok pihenéssel, olvasással és annál több alvással. :)
Majd találkozunk holnap (és az is kiderül hányadán állok a résszel)!
Dzsááá nee! 。◕‿‿◕。

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése